POLITIKA ZASEBNOSTI NA SPLETNI STRANI IN PIŠKOTKI

www.juliet-rose.com
Zadnja revizija: Marec 28, 2020

Z uporabo naše spletne strani in storitev se šteje, da se strinjate z našimi pogoji in to politiko zasebnosti za zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov. Prosimo, upoštevajte, da je vsaka privolitev, namenjena zdravniškemu posvetovanju ali pregledu, ločena privolitev od odobritve za obdelavo vaših osebnih podatkov.

Ta pravilnik o zasebnosti določa našo uporabo vseh podatkov, ki smo jih zbrali v zvezi z vašo uporabo našega spletnega mesta, www.juliet-rose.com ("Spletna stran"). Spletno mesto upravlja Juliet Rose, Ltd. ("Juliet Rose"). Naš registrirani sedež je na drugem nadstropju, Harmsworth House, 13-15 Bouverie Street, London, EC4Y 8DP, naša registrska številka pa je 086140224.

Za namene obdelave vaših osebnih podatkov upravljamo podatke kot je določeno v Splošni uredbi EU o varstvu podatkov 2016 (GDPR). Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti, tako na spletu, kot v realnem svetu. Cenimo, da ne želite, da se osebni podatki, ki nam jih posredujete, distribuirajo brez privolitve. S tem dokumentom vam razložimo, kako zbiramo informacije, kaj počnemo z njimi in kakšen nadzor imate nad obdelavo vaših podatkov.

Ta pravilnik je treba brati v povezavi z našimi Splošnimi pogoji in Sporazumom o novem članu. To Politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo ali posodobimo, kot je določeno v členu 4 teh pogojev.

V skladu z GDPR bomo zagotovili, da bodo vaši osebni podatki obdelani zakonito, pošteno in pregledno, ne da bi to škodovalo vašim pravicam. Vaše osebne podatke bomo obdelovali le, če velja vsaj ena od naslednjih podlag:

  • ste dali soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov za enega ali več posebnih namenov;
  • obdelava je potrebna za izvedbo naročila, katerega stranka ste, ali za postopanje pred sklenitvijo pogodbe;
  • obdelava je potrebna zaradi skladnosti s pravno obveznostjo, za katero smo zavezani;
  • obdelava je potrebna za zaščito življenjskih interesov vas ali druge fizične osebe;
  • obdelava je potrebna za izvajanje naloge, ki se izvaja v javnem interesu ali pri izvajanju uradnih pooblastil, dodeljenih upravljavcu; in / ali
  • obdelava je potrebna zaradi legitimnih interesov z naše strani ali strani tretje osebe, razen kadar nad takšnimi interesi prevladajo temeljne pravice in svoboščine posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, ki zahteva varstvo osebnih podatkov, zlasti kadar je posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, otrok.

Če ni drugače določeno, kakršno koli obdelavo osebnih podatkov, ki jo je prevzel naš ali pooblaščeni podizvajalec, vključno z zdravniki, specialisti ali drugimi svetovalci, ki delujejo na spletni platformi Juliet Rose, v zvezi z zagotavljanjem naših storitev stranki, pooblaščenemu uporabniku naše platforme (ali njihovim vzdrževanim članom) obdelujemo na podlagi našega pogodbenega razmerja (ali v pričakovanju pogodbenega razmerja). Kadar nimamo ali ne predvidevamo pogodbenega razmerja z osebo, na katero se nanašajo osebni podatki (na primer pri obdelavi osebnih podatkov, ki se nanašajo na otroka ali druge vzdrževane osebe), jih bomo na splošno obdelovali na podlagi zakonitih interesov.

Poleg tega, če so osebni podatki, ki jih bomo obdelovali, "posebni podatki", ki bi jim morali biti dodani dodatni zaščitni ukrepi, bomo te podatke obdelali le, če obstaja veljaven poseben pogoj za obdelavo (kot je določeno v členu 9 GDPR). Za namene zdravstvenih podatkov se bomo zanašali na posebni pogoj člena 10 (2) (h) (obdelava zdravstvenih podatkov, če obstajajo ustrezni zaščitni ukrepi in obveznosti zaupnosti).

Če osebne podatke obdelujemo za namene trženja, bomo to storili le, če imamo izrecno soglasje posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

Specialisti, ki nudijo storitve prek spletne strani Juliet Rose, delujejo v skupini neodvisnih poklicnih praks. V tem dokumentu je opredeljeno je opisano, kako lahko strokovnjaki Juliet Rose upravljajo z vašimi osebnimi podatki in kako lahko dostopate do podatkov oziroma upravljate z njimi sami. Prosimo, da ta dokument natančno pregledate.

Informacije, ki BI jih UTEGNILI zbiraTI o vas 

O vas bi utegnili zbirati in obdelovati naslednje podatke:

  • Registracija: podatki (kot so vaše ime, datum rojstva, e-poštni naslov, poštni naslov, telefonska številka, slika profila in podobno), ki jih posredujete z izpolnjevanjem obrazcev na spletni platformi www.Juliet-Rose.com, tudi če se naročite na katero koli od naših storitev ali storitev tretje osebe, ki gostuje na platformi, nalagate ali pošiljate kakršno koli gradivo prek platforme in podobno.
  • Prijava v račun: v povezavi s postopkom prijave v račun, geslom in podrobnostmi za prijavo.
  • Plačila in nakupi: zabeleženi bodo podatki o vseh transakcijah, ki ste jih opravili prek platforme med vpisom v račun.
  • IP naslov in URL: vaša dejavnost je na našem spletnem mestu (samodejno zbrana), ko uporabljate ali se prijavite na katero koli spletno mesto ali platformo Juliet Rose in spletno mesto iz katerega izstopite.
  • Ko nas kontaktirate: podatke, ki nam jih pošljete, na primer za prijavo težave ali za predložitev poizvedb, pomislekov ali komentarjev v zvezi s platformo ali njeno vsebino;
  • Raziskave in ankete: podatki iz raziskav, ki jih lahko občasno izvajamo na platformi za raziskovalne namene, če se odločite nanje odgovoriti.
  • Uporaba spletne platforme: podrobnosti o vaših obiskih platforme, virih, do katerih dostopate in o vseh naloženih podatkih.
  • Zdravstveni podatki: zdravstveni podatki o vas, vključno z vašimi morebitnimi podatki o vaši življenjski zgodbi, za katero želite, da je objavljena na spletni platformi in drugimi zdravstvenimi podatki, o katerih bi lahko razpravljali z zdravnikom, kot del vaše uporabe storitev, ki so na voljo prek platforme. Na platformo ne beležimo zapiskov, videov in telefonskih pogovorov vaših posvetovanj z zdravniki.

Ni vam treba posredovati nobenih informacij, ki jih ne želite po lastni svobodni volji. Če pa se odločite, da ne želite posredovati podatkov, ki jih potrebujemo za namen svetovanja, se strinjate, da vam morda ne bomo zagotavljati v celoti določenih storitev.

Vsi podatki se zbirajo zgolj in samo z vašo privolitvijo, ki jo podate ob prijavi s potrditvijo Sporazuma o novem članu.

Dodatno Juliet Rose za specialiste oziroma izvajalce storitev zbira podatke o zaposlitvi, fotografijo in druge podatke zgolj s privolitvijo, ki jo podajo ob posredovanju sporočila prek kontaktnega obrazca na Spletni strani. Prav tako Juliet Rose zbira podatke o poslovnih partnerjih in sicer: ime, priimek, ime podjetja in vse ostale podatke za zagotavljanje plačanega promoviranja, kakor tudi ustrezen prenos informacij, za katere se strinjajo za namen izvajanja uspešne promocije po izbranem plačljivem paketu.

Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za uporabo storitev Juliet Rose, razen ko je to nujno potrebno za zagotavljanje teh storitev (npr. povratni stik Juliet Rose s posameznikom zahteva vnos vsaj enega kontaktnega podatka posameznika).

Uporaba vaših podatkov

Podatke, ki jih posredujete, bomo uporabili za sledeče:

  • omogočite nam, da vam zagotovimo storitve in informacije, ki jih ponuja platforma in ki jih od nas zahtevate. To lahko vključuje deljenje vaših podatkov z enim od naših tretjih ponudnikov storitev, kot so naši specialisti ali svetovalci in delitev omejenih podatkov z operativci in drugimi zaposlenimi v Juliet Rose;
  • zagotoviti in upravljati vaš dostop do naše spletne strani in vašega računa pri nas;
  • preverjanje in izvajanje finančnih transakcij v zvezi s plačili, ki jih opravite prek spleta;
  • preverite svojo identiteto in svoj starševski skrbniški odnos z vsemi vzdrževanimi člani;
  • se odzivamo na vašo komunikacijo;
  • vam pošiljamo e-pošto, na primer glasila, opozorila, na katera ste se naročili (lahko se kadar koli odjavite ali odjavite tako, da kliknete na odjavo ali pišete na info@juliet-rose.com)

Vaše osebne podatke moramo v te namene uporabiti za zagotavljanje naših storitev in za izvajanje naše pogodbe do vas. V nekaterih primerih je lahko zbiranje podatkov zakonsko določeno ali zahtevano s strani pogodbe, zato bomo v storitvah, ki vam jih lahko zagotovimo, uporabljali te podatke brez vaših omejitev.

Zgoraj navedene osebne podatke prav tako zbiramo, hranimo in uporabljamo za:

  • revizijo prenosa podatkov s platforme, da izboljšamo našo storitev;
  • se naučimo in izboljšajmo postavitev in / ali vsebino strani platforme in jih bolje prilagodimo uporabnikom;
  • prepoznamo obiskovalce platforme;
  • izvajamo raziskave o demografskih podatkih uporabnikov.

Za uporabo vaših osebnih podatkov v te namene imamo upravičen interes, da lahko nenehno izboljšujemo našo platformo in naše storitve in zagotovimo, da vam pošiljamo le informacije, ki bodo za vas koristne ali pomembne.

Končno vaše osebne podatke uporabljamo za:

  • pošiljanje informacij, za katere menimo, da bi se vam lahko zdele koristne ali, ki ste jih od nas zahtevali, vključno z informacijami o naših izdelkih in storitvah ali o skrbno izbranih tretjih osebah (kot so informacije o ustreznem zdravljenju in oskrbi, ki jih nudijo tretje osebe);
  • dovolite, da z vašim soglasjem skrbno izbrane tretje osebe neposredno pošljejo informacije, ki bi se vam lahko zdele koristne glede njihovih izdelkov in storitev.

Lahko pisno izrazite ali označite na vašem profilu na platformi, da vas ne bomo kontaktirali in vam pošiljali podatke o naših izdelkih in storitvah ali le-teh tretjih oseb ali delili vaše podatke s tretjimi osebami, da vam bodo lahko poslali podatke o njihovih izdelkih in storitvah, tako, da sledimo navodilom za odjavo na vsa sporočila. Pravico lahko kadar koli uveljavite tudi tako, da nas kontaktirate na e-mail: info@juliet-rose.com.

Osebne podatke pridobljene z uporabo kontaktnega obrazca na Spletni strani bo Juliet Rose obdeloval zgolj z namenom oblikovanja odgovora na posredovana vprašanja, komentarje, povpraševanja ali sporočila in posredovanja tovrstnega odgovora na vaš elektronski naslov oziroma preko video klica. Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete bodo obravnavni zaupno, s strani oseb, ki so se pogodbeno zavezale k varovanju osebnih podatkov.

Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših osebnih podatkov za drug namen, kot namen v katerega ste privolili, vas bomo o tem predhodno obvestili ter zaprosili za vašo predhodno pisno privolitev

Informacije, ki se delijo z drugimi

Podatki, ki vas identificirajo: V določenih omejenih okoliščinah bomo, kot je opisano spodaj, delili samo osebne podatke, iz katerih ste lahko prepoznani.

Zdravniške podatke o vas, vključno z vašo zdravstveno anamnezo, boleznimi in recepti lahko delimo z našimi zdravniki (vsi so registrirani pri Splošnem zdravniškem svetu). Z zdravniki delimo vaše zdravstvene podatke, da jim omogočijo boljšo oceno zdravstvenih stanj, vam svetujejo in dostavijo storitve, ki jih zahtevate (v skladu z našimi pogoji). Vaše medicinske podatke lahko delimo z zdravniki, ki se nahajajo zunaj Evropskega gospodarskega prostora ("EGP"), vključno s Severno Ameriko in Avstralijo.

Upoštevajte, da države zunaj EGP morda ne ponujajo enake ravni varstva podatkov kot Združeno kraljestvo, čeprav bo naša zbirka, shranjevanje in uporaba vaših osebnih podatkov še naprej urejala ta politika zasebnosti. Zagotavljamo, da so vsi podatki, predani zdravnikom, zaščiteni z ustreznimi in ustreznimi zaščitnimi ukrepi, naše zdravnike pa zavezujejo pogodbene obveznosti, ki vsebujejo vzorčne klavzule Evropske komisije, da vsi zdravniki hranijo osebne podatke, ki jih prejmejo, varne, zaupne in jih uporabljajo samo za namene, za katere se jim zagotavlja.

Zavarovalnice

Če v pogojih vašega dostopa in uporabe platforme ni izrecno določeno drugače, z vašo zavarovalnico ne bomo delili nobenih osebnih podatkov, vključno z medicinsko kartoteko. Če se ta situacija spremeni, vas prosimo, preden na ta način delimo informacije, razen če ste že navedli soglasje neposredno pri zavarovalnici. Vaše medicinske podatke v zvezi z določenimi napotnicami lahko delimo neposredno z vašo zavarovalnico, vendar le z vašim soglasjem v času posvetovanja.

Lekarne

Za obdelavo recepta za zdravila na platformi (kot vam ga je ponudil zdravnik ali ga zahtevate v skladu z našimi pogoji in določili) bo morda treba deliti osnovne identifikacijske podatke (na primer vaše ime, poštni naslov, e-poštni naslov in telefon številka) z našim podružnicam za izdajo lekarne, ki sprejemajo vse razumne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov za namene lekarne, ki preverja vašo identifikacijo ob zbiranju vašega recepta.

Če ste zunaj EGP in vam po posvetu predpišete zdravila, bo recept za zdravila na voljo za vašo zbirko prek naše platforme. Morda boste morali izbrani lekarni priskrbeti svoje bistvene osebne podatke (kot so vaše ime, poštni naslov, elektronska pošta in telefonska številka) za namene lekarne, ki preverjajo vaše podatke o zbiranju vašega recepta. Vsi osebni podatki, poslani farmacevtu, bodo obdelani z vašim izrecnim soglasjem in shranjeni na podlagi njihove politike zasebnosti in so zunaj našega nadzora.

Partner, ki vam zagotavlja zdravstveno shemo

Nekatere osnovne identifikacijske podatke (na primer ime, datum rojstva, e-poštni naslov in podatke o telefonu) lahko delimo z našim partnerjem, ki vam posreduje shemo zdravstvenega varstva, da lahko preveri vašo upravičenost do uporabe / nadaljnje uporabe storitve in preverja. ste zadovoljni s storitvijo, ki jo prejemate, v analitične namene in pomagate takšnim partnerjem pri izboljšanju njihovih izdelkov, procesov in storitev.

Klicni center

Nekatere osnovne identifikacijske podatke (kot so ime, datum rojstva, e-poštni podatki in telefonski podatki) lahko delimo z našim zunaj delovnim klicnim centrom [upravlja ga tretji ponudnik], ko se obrnete na službe za stranke, da pravilno sledimo in se lotite kakršnih koli vprašanj, ki ste jih zastavili.

Ti operativci klicnega centra se lahko nahajajo zunaj Združenega kraljestva, vendar imajo sedež v EGP, razen če vas drugače obvestimo.

Ponudniki sporočil

Nekateri podatki iz telefonskih ali besedilnih sporočil se lahko začasno prenesejo in shranijo na strežnike, ki se nahajajo zunaj EGP.

  • Naš ponudnik glasovnih in besedilnih sporočil Twilio ima sedež v ZDA. Twilio so GDPR združljiva organizacija, registrirana z zasebnostjo ščit in certificirana po ISO 27001. Twilio je zavezan s pogodbo za zdravniško oskrbo kjerkoli, ki vsebuje standardne pogodbene klavzule EU za GDPR. Več informacij najdete na spletni strani Twilio.

Storitve preverjanja identitete

Z našim partnerjem za preverjanje identitete bomo delili določene identifikacijske podatke (na primer ime, datum rojstva, naslov, spol, osebni dokument, ki vsebuje biometrične podatke in fotografijo posameznikov, na katere se osebni podatki nanašajo):

  • Onfido Limited ponuja določene storitve preverjanja osebne izkaznice, ki jih nudi Doctor Care Anywhere. S sprejemom te politike zasebnosti se strinjate, da jo zavezuje politika zasebnosti družbe Onfido Limited.

Podatki, ki vas ne identificirajo

Lahko razkrijemo zbirne statistične podatke o obiskovalcih platforme, uporabnikih in prodaji, da bi svoje storitve opisali potencialnim partnerjem, vlagateljem, oglaševalcem, sponzorjem in drugim ugledom

Hramba osebnih podatkov

Juliet Rose vaše osebne podatke hrani v skladu z enim izmed spodaj naštetih obdobij hrambe:

  • v primeru, ko se vaši podatki obdelujejo zgolj na podlagi vaše izrecne privolitve, do preklica privolitve k obdelavi osebnih podatkov z vaše strani, v primeru, ko je bil namen, za katerega so bili osebni podatki pridobljeni, že izpolnjen, pa pred tem ni prišlo do preklica privolitve k obdelavi osebnih podatkov, do izpolnitve namena ali
  • v kolikor je hramba osebnih podatkov potrebna za zavarovanje interesov Juliet Rose v zvezi z vsebino komunikacije začete preko kontaktnega obrazca, do poteka rokov za uveljavljanje vaših pravic in obveznosti ali pravic in obveznosti Juliet Rose.
  • po preteku obdobja hrambe osebnih podatkov bo Juliet Rose podatke trajno izbrisal ali anonimiziral, s tem pa osebnih podatkov ne bo več mogoče povezati z vami.

Osebni podatki zbrani z namestitvijo piškotkov

Juliet Rose zbira podatke o vašem IP naslovu, vaših obiskih Spletne strani, času zadrževanja na posamezni podstrani Spletne strani, skupnem času obiska Spletne strani in načinu gibanja po Spletni strani, ki jih pridobi z nameščanjem malih tekstovnih datotek ali piškotkov na vašo napravo. Osebni podatki, ki jih Juliet Rose pridobi z namestitvijo nujno potrebnih piškotkov, ki omogočajo samo delovanje Spletne strani, se pridobijo avtomatično z namenom zagotavljanja storitve dostopa do Spletne strani. Druge podatke, ki niso pridobljeni s pomočjo nujno potrebnih piškotkov, pa Juliet Rose pridobi zgolj na podlagi vašega soglasja.

Podatki, ki jih Juliet Rose zbira z nameščanjem piškotkov, namen takega zbiranja, osebe, katerim se s piškotki zbrani podatki posredujejo in trajanje hrambe tako zbranih osebnih podatkov so natančneje obrazloženi v Politiki uporabe piškotkov.

Vaše pravice v zvezi z zbranimi osebnimi podatki

Vsakdo ima, z namenom zagotavljanja transparentne in zakonite obdelave ter zaščite zasebnosti posameznika, pravico dostopati do osebnih podatkov, pravico zahtevati popravo osebnih podatkov, pravico zahtevati izbris osebnih podatkov, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov, pravico do preklica privolitve k obdelavi osebnih podatkov, pravico do prenosljivosti osebnih podatkov in pravico pritožiti se informacijskemu pooblaščencu v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov. Vse pravice so natančneje opisane spodaj.

Vse zahteve s katerimi želite uveljavljati katerokoli izmed zgoraj naštetih pravic lahko posredujete na info@juliet-rose.com. Juliet Rose si pridržuje pravico, da pred nadaljnjim postopanjem glede vaše zahteve preveri vašo identiteto.

Pravica do dostopa osebnih podatkov

V vsakem trenutku smete zahtevati potrditev, ali vaše osebne podatke obdelujemo. V primeru obdelovanja osebnih podatkov smete nadalje zahtevati informacije o namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo, o osebah, ki vaše osebne podatke obdelujejo, o obdobjih hrambe oz. merilih za določitev obdobij hrambe, o obstoju pravice do popravka, pravice do izbrisa in pravice do omejitve obdelave osebnih podatkov, o pravici do ugovora zoper obdelavo osebnih podatkov, o pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, o viru podatkov, če osebni podatki niso bili pridobljeni neposredno od vas in o morebitnem obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Pravica do poprave zbranih osebnih podatkov

V kolikor vaši osebni podatki, obdelovani s strani Juliet Rose, niso popolni ali pa so napačni, smete zahtevati, da se takšni osebni podatki nemudoma popravijo ali dopolnijo.

Pravica do izbrisa osebnih podatkov

  • Izbris celote osebnih podatkov, ki so za obdelavo na voljo Juliet Rose, se sme zahtevati v naslednjih primerih:
  • če je namen obdelave, za katerega so bili vaši osebni podatki zbrani, prenehal,
  • če ste preklicali privolitev k obdelavi osebnih podatkov in za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga, če ste obdelavi osebnih podatkov ugovarjali in so izpolnjeni vsi z zakonom določeni pogoji, če je Juliet Rose osebne podatke obdeloval na nezakonit način ali
  • če je izbris osebnih podatkov zahtevan v skladu z obveznostjo Juliet Rose.

Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov

Obdelavo vaših osebnih podatkov smete kadarkoli omejiti, v kolikor:

  • podatki, ki se obdelujejo niso pravilni, nepravilnost podatkov pa se nanaša na obdobje, ki ga Juliet Rose kot obdelovalec podatkov lahko preveri,
  • se podatki obdelujejo nezakonito, ali
  • jih potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov, Juliet Rose kot obdelovalec osebnih podatkov pa teh podatkov ne potrebuje več, saj je namen obdelave prenehal.

Pravica do preklica privolitve

Privolitev k obdelavi osebnih podatkov, ki ste jo dali skladno z drugo in/ali tretjo točko te politike zasebnosti, lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Pravica do prenosljivosti osebnih podatkov

Svoje osebne podatke, ki se obdelujejo s strani Juliet Rose, smete kadarkoli zahtevati v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki. Tako pridobljene osebne podatke smete kadarkoli posredovati drugemu upravljavcu oziroma zahtevati, da se podatki posredujejo neposredno drugemu obdelovalcu.

Pravica do pritožbe Informacijskemu pooblaščencu

V kolikor menite, da Juliet Rose z vašimi zbranimi osebnimi podatki ne ravna na način predpisan z relevantnimi zakonskimi določbami, lahko podate pritožbo Informacijskemu pooblaščencu (Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, elektronski naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 01/2309730, spletna stran: www.ip-rs.si).

Kdo obdeluje osebne podatke?

Porabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred nezakonitim ali nepooblaščenim dostopom ali uporabo, pa tudi pred nenamerno izgubo ali okrnitvijo njihove celovitosti. Oblikovali smo jih ob upoštevanju svoje IT infrastrukture, možnega vpliva na zasebnost posameznika v skladu s trenutnimi industrijskimi standardi in prakso. Naši pogodbeni obdelovalci bodo obdelovali vaše osebne podatke samo, če bodo upoštevali te tehnične in organizacijske varnostne ukrepe.

Ohranjanje varnosti podatkov pomeni varovanje zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti osebnih podatkov:

  • zaupnost in celovitost: osebne podatke posameznikov bomo zaščitili pred nedovoljeno ali nezakonito obdelavo ter pred nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo;
  • razpoložljivost: zagotovili bomo, da lahko pooblaščeni obdelovalci dostopajo do osebnih podatkov, zgolj in samo kadar je to potrebno.

Naši varnostni postopki vključujejo: varnost dostopa, varnostne kopije, spremljanje, pregled in vzdrževanje, upravljanje varnostnih incidentov itd. Glede na namene, za katere obdelujemo osebne podatke posameznikov, le-te lahko razkrijemo naslednjim kategorijam obdelovalcev:

  1. a) Znotraj podjetja: zaposleni v podjetju.
  2. b) Našim poslovnim partnerjem, od katerih zahtevamo, da vedno ravnajo v skladu z veljavnimi zakoni, politiko varstva osebnih podatkov ter posvečajo veliko pozornosti zaupnosti vaših osebnih podatkov:

– oglaševalske, marketinške in promocijske agencije in ponudniki npr. MailChimp, Google (Google- samo identifikacijski podatek o piškotku za namene re-marketinga, e-poštni naslov za prikazovanje oglasov v programu Google Ads, identifikacijski podatek o piškotku/cookie za namene analiz v programu Google Analytics); Facebook – samo identifikacijski podatek o piškotku/cookie za namene re-marketinga, e-poštni naslov za prikazovanje oglasov v programu Facebook Custom Audiences, Google Marketing Channels, ki nam pomagajo izvesti in analizirati učinkovitost naših akcij in promocij, Calendly, TypeForm;

– zunanji izvajalci, ki opravljajo storitve za podjetje, to so zdravstveni delavci, zunanji svetovalci;

– fizične in pravne osebe, ki so naši pogodbeni partnerji in za podjetje izvajajo svetovanja ali posamezne storitve z namenom izvrševanja pogodbenega razmerja med podjetjem;

  1. c) Drugim tretjim osebam: kadar to zahteva zakon ali je zakonito potrebno za zaščito:

– podjetja (skladnost z zakoni, zahteve organov, sodne odredbe, pravni postopki, obveznosti, povezane s poročanjem in vlaganjem informacij organom itd.)

–  preverjanje ali uveljavljanje skladnosti s politiko in sporazumi podjetja;

Naši poslovni partnerji, navedeni zgoraj pod točko b), smejo osebne podatke posameznikov obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo uporabiti za zasledovanje kakršnihkoli lastnih interesov. Vsak posameznik pa mora upoštevati, da obdelovalci, navedeni v zgornjih točkah b) in c), zlasti ponudniki storitev, ki vam lahko ponujajo storitve v okviru in/ali aplikacij ali preko lastnih kanalov, lahko ločeno zbirajo vaše osebne podatke. V takem primeru so izključno odgovorni za njihov nadzor, sodelovanje posameznikov z njimi pa mora potekati skladno z njihovimi pogoji.

Sprememba politike zasebnosti

Juliet Rose si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti vsebino te politike zasebnosti. Spremenjena politika zasebnosti velja od trenutka objave na Spletni strani in ureja nadaljnjo obdelavo že zbranih osebnih podatkov in obdelavo osebnih podatkov zbranih po začetku veljavnosti spremenjene politike zasebnosti. Priporočamo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico politike zasebnosti, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

V kolikor bo prišlo do bistvene spremembe te politike zasebnosti (npr. sprememba namena obdelave ali sprememba kategorij osebnih podatkov, ki se zbirajo), vas bomo o spremembi obvestili, hkrati pa zahtevali ponovno privolitev k obdelavi osebnih podatkov.

Datum zadnje spremembe te politike zasebnosti je objavljen na začetku tega dokumenta.

SPLOŠNO O AVTOIMUNSKIH BOLEZNIH - BREZPLAČNA ZLOŽENKA